dilluns, 5 de febrer del 2018

XVIII Premi de relat curt

IES Algarb

BASES

1.      Poden presentar-se a aquest concurs tots els alumnes amb matrícula en vigor d’educació secundària obligatòria i de post-obligatòria, incloent-hi els alumnes de PQPI i dels cicles formatius de grau mitjà i superior de l’IES Algarb.
2.      El concurs està dividit en 3 nivells: el primer nivell, per a alumnes de 1r i 2n d’ESO.  Esta dotat amb un primer premi de 50 euros en metàl·lic.  El segon nivell, per a alumnes de 3r i 4t d’ESO, F. P. BÀSICA.  Està dotat amb un primer premi de 75 euros en metàl·lic.  El tercer nivell, per a alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà i superior.  Està dotat amb un primer premi de 100 euros.
3.      Poden optar al premi tots els relats inèdits, en llengua catalana i de tema lliure. L’extensió màxima del relat serà de 2.000 paraules pels nivells segon i tercer, amb un marge del 10%.  Els alumnes que es presentin per al primer nivell l’extensió màxima del relat serà de 1000 paraules.  El tipus de lletra serà Arial de 12 punts a espai 1.5, en format Word, Openoffice...
4.      Els escrits s’enviaran en forma d’arxiu adjunt a l’adreça electrònica propdetot@gmail.com.  Al correu s'indicarà el nom de l'autor, el pseudònim, títol del relat i curs i grup al qual pertany.  El correu serà rebut pel coordinador que s’encarregarà de publicar-lo al blog cnliesalgarb.blogspot.com.es amb la intenció que sigui valorat per un jurat.
5.      Els originals hauran d’enviar-se abans del 28 de MARÇ DE 2018.
6.      L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el 27 d’ABRIL de 2018 al centre IES ALGARB, (dia del centre).
7.      El premi podrà ésser declarat desert.
8.      Totes les narracions rebudes cedeixen els seus drets de la primera publicació al centre IES Algarb, que en farà ús segons cregui convenient, renunciant els autors a qualsevol remuneració econòmica o de qualsevol altre tipus.
9.      Els autors donen el seu permís perquè els seus relats siguin publicats al blog esmentat.
10.  La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Col·labora: Ajuntament de Sant Josep



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada